محتوای این مقاله
دستگاه اسپرسوساز هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد و تقریباً در هر کافی شاپ یافت می شود. یک ایتالیایی به نام آنجلو موریوندو اولین قهوه خارجی خوب دستگاه اسپرسوساز را در تورین ایتالیا ثبت کرد. قهوه خارجی خوب دستگاه او از آب و بخار تحت فشار برای تهیه یک فنجان قهوه قوی با سرعتی سریع استفاده می کند. با این حال، برخلاف دستگاههای اسپرسوساز که امروزه به قهوه خارجی خوب آنها عادت کردهایم، این نمونه اولیه قهوه را بهجای یک فنجان کوچک اسپرسو فقط برای یک قهوه خارجی خوب مشتری تولید میکند.
در قرن هفدهم، پس از اینکه ارتش ترکیه وین را با دانههای مازاد قهوه ترک کرد، وینیها روشهای مختلفی برای تهیه قهوه از جمله لعاب دادن را آزمایش کردند. در قرن نوزدهم، زمانی که فرانسوی ها الجزایر را تصرف کردند، در زمان محاصره مازاگران، سپاهیان قهوه را با آب سرد می نوشیدند. این به این دلیل بود که شیر آنها تمام شده بود و نیروها به راهی برای مقابله با گرمای الجزایر و به عنوان راهی برای هیدراته ماندن نیاز داشتند. هنگامی که سربازان به فرانسه بازگشتند، آنها نوشیدنی را در کافه ها می خواستند، که منجر به محبوبیت آن شد و نوشیدنی به نام کافه مازاگران ابداع شد. این نوشیدنی از قهوه یا شربت قهوه با آب، کمی شیرین کننده و شاید یک تکه لیمو تشکیل شده است.
تاریخچه دستگاه های قهوه ساز
بر قهوه خارجی خوب اساس این داستان، عمر در مسجدی مشغول مراقبه بود که به خواب عمیقی فرو رفت. وقتی از خواب بیدار شد، متوجه شد که دانه های قهوه ای که می جود منبع کافئینی است که او را بیدار نگه می دارد. عمر به طور مرتب شروع به نوشیدن قهوه کرد و خیلی زود قهوه در خاورمیانه رایج شد. دانه های قهوه تازه برشته شده از خاکستر جمع آوری و آسیاب می شود. گسترش قهوه در قرن هفدهم آغاز شد، زمانی که هلند قصد داشت یک مزرعه قهوه در سریلانکا راه اندازی کند.
چگونه قهوه فوری درست می کنید؟
عربیکا به طور کلی حساس ترین گونه به شکارچیان بی مهرگان به طور کلی در نظر گرفته می شود. هر قسمت از گیاه قهوه توسط حیوانات مختلف مورد حمله قرار می گیرد. نماتدها به ریشه ها حمله می کنند، سوسک های قهوه خوار در ساقه ها و مواد چوبی فرو می روند و بیش از 100 گونه لارو پروانه و پروانه به برگ ها حمله می کنند. از بین دو گونه اصلی کشت شده، قهوه عربیکا (از C. arabica) به طور کلی ارزشمندتر از قهوه روبوستا (از C. canephora) قهوه خارجی خوب است. قهوه روبوستا معمولا تلخ است و طعم کمتری دارد اما بدنه بهتری نسبت به عربیکا دارد.
در مورد کشف قهوه چه می دانیم؟
این محصول نسبت به محصولات جایگزین از همان مناطق، مانند نیشکر یا گاو، کار فشردهتری دارد، زیرا کشت آن مکانیزه نیست و اغلب نیاز به توجه انسان دارد. قهوه ای که با قهوه خارجی خوب استفاده از این فرآیند تهیه می شود، با دانه قهوه خارجی خوب های 160 دلاری به ازای هر پوند یا 30 دلاری در هر فنجان، جزو گران ترین قهوه های جهان است. در تایلند دانه های قهوه با عاج سیاه به فیل ها داده می شود قهوه خارجی خوب که آنزیم های گوارشی آن طعم تلخ دانه های جمع آوری شده از سرگین را کاهش می دهد. این دانه ها تا 1100 دلار به ازای هر کیلوگرم (500 دلار در هر پوند) فروخته می شوند که آنها را به گران ترین قهوه در جهان تبدیل می کند و سه برابر گران تر از دانه های قهوه نخل است.
چه کسی قهوه را اختراع کرد؟ تاریخچه، پیدایش و کشف
ابتدا این قهوه خارجی خوب بحث مطرح شد که قهوه خارجی خوب آیا کاتولیک ها به دلیل ماهیت محرک آن می توانند قهوه بنوشند یا خیر. تا زمانی که پاپ تأیید کرد که کاتولیک ها قهوه خارجی خوب شروع به نوشیدن این نوشیدنی کردند. راهبان دانه ها را از آتش نجات می قهوه خارجی خوب دهند، آنها را آسیاب می کنند، به آب اضافه می کنند و سپس قهوه درست می کنند.
منبع: https://ehsanmarket.shop/product-category/coffee/
ehsanmarket